Tanker fra sidelinjen

For år tilbage var jeg en rimelig grå mus. Jeg holdt mig til  cowboybukserne og diskrete farver og i bedste fald en lille sølvkæde om halsen. Man skulle jo ikke vække opsigt.

Nu er det slut... jeg har opdaget glæden ved at være mere farverig. Livet er da for kort til, at vi skal gå ubemærket gennem det. Og jeg mærker nu tydeligere, hvordan det løfter mig at klæde mig med tøj og smykker, der matcher  i farve og stil. Sætte kulør på hverdagen :)

 

Som Pia Raug så smukt udtrykker det :

 

Jeg vil male dagen blå

med en solskinsstribe på

vælge lyset frem for skyggen

gi' mig selvet puf i ryggen

tro på alting, selv på lykken

jeg vil male dagen blå.

 

Jeg vil male dagen gul

solen som en sommerfugl

sætter sig på mine hænder

alle regnvejrsdage ender

der står 'maj' på min kaldender

jeg vil male dagen gul.

 

Jeg vil male dagen rød

med den sidste roses glød

jeg vil plukke kantareller

løvetand og brændenælder

leve i det nu, der gælder

jeg vil male dagen rød.

 

Jeg vil male dagen grøn

dyb og kølig - flaskegrøn

sætte tændte lys i stager

glemme rynker, dobbelthager

håbe på mit spejl bedrager

jeg vil male dagen grøn.

 

Jeg vil male dagen hvid

nu hvor det er ulvetid

købe franske anemoner

for de sidste tyve kroner

lytte til Vivaldis toner

jeg vil male dagen hvid.

 

Jeg vil male dagen lys

strege ud og sætte kryds

jeg har tusind ting at gøre

klokken elleve-femogfyrre

blev november hængt til tørre

jeg vil male dagen lys.

 

 

 

Hjerte

En mormor / farmor ( det husker jeg ikke ) bestilte før jul et kursus til hende og hendes barnebarn .

Da vi fik snakket, forstod jeg, at det var en adventsgave til pigen, og at det kun var hende, der skulle lave smykker ... nemlig julegaven til mor.

De to snakkede om farver og design, og pigen, som selvfølgelig var super dygtig og kreativ, fik lavet de skønneste julegaver.

Jeg synes, ideen var så god. En fælles oplevelse for mormor/farmor og barnebarn. Og unikke personlige gaver til mor.

Den oplevelse, jeg havde ved at møde de to og den gode ide, falder lige i tråd med mine visioner for mit arbejde: nærvær, fordybelse og skaberglæde .

Det var da en adventsgave, der vil noget .

I efteråret fik jeg en bestilling. En rigtig god ide, som jeg gerne vil dele. En kunde, som før havde været på kursus i Værkstedsbutikken, ville på sin fødselsdag, overraske sine gæster med en anderledes oplevelse.

 

Herrerne i selskabet havde deres egen aktivitet, og de otte damer skulle så hygge sig efter middagen. Der blev bestilt otte poser med materialer til et armbånd med smukke sten. Jeg fik oplysninger om gæsternes navne, og hvilke farver og sten, der passede til hver enkelt.

 

Jeg fik lavet de otte poser med navn, sten, sølvdele og smykke elastik og gav lidt instruktion til værtinden. Sådan gik det til, at der på denne fødselsdag blev en aktivitet for kvinderne, der bød på kreativitet , og alle fik deres eget designede smykke med sig hjem. Et godt minde om en dejlig dag.

 

En rigtig god ide ... tak for det . :)

Smiler                       

 

Oplevelser /nærvær / fordybelse.

 

 

 

Jeg gør mig selvfølgelig tanker om, hvilke mål jeg har for min lille virksomhed her i udkantsdanmark, som indeholder  langt mere end at skabe og sælge unika. Min vision er at give og formidle gode  oplevelser  med fordybelse, nærvær og skaberglæde. Jeg vil gerne skabe liv til lokalsamfundet her, dele ud af glæden ved naturen og formidle kontakter til andre mindre virksomheder i området.

Første indlæg skal handle om mine intentioner, når jeg udbyder kurser med overnatning i Nymølle.

Som sagt  er min vision at videregive gode oplevelser . Oplevelsen af at skabe noget .. sine egne designs, oplevelsen af at lære et håndværk, oplevelsen af  at arbejde med smukke materialer. Oplevelsen af at  blive opslugt af en kreativ proces.

 

Jeg vil også gerne, at alle når at vandre i strandkanten ved Limfjorden . Der er ingen garanti for godt vejr, men en gåtur langs kysten er altid healende for krop og sjæl og inspirerende i forhold til former, farver og strukturer.

 

Hvis tiden er til det, vil jeg gerne sende jer ud til mine søde kolleger i området. Der er mange i området, der driver små spændende virksomheder med kunst eller kunsthåndværk, og alle er åbne og vil gerne fortælle om deres arbejde.

 

Det handler om nærvær. Jeg oplever selv, at de bedste snakke, de bedste grin og den bedste motivation kommer, når man arbejder sammen med andre. Og for de, der kommer udefra, skulle dage væk fra den daglige trummerum sammen med veninder, kolleger eller nye bekendte gerne være grobund for hygge og gode snakke. Aftener med ild i brændeovnen, stearinlys og et glas rødvin… fælles oplevelser og tid til nærvær.

 

Det handler om fordybelse. Ingen luksuspakke, ingen spa bad, ingen store glitrende butiksvinduer, ingen unødig larm. Men tid til samvær, udfoldelse og fordybelse …. afstresning og opladning.

 

Jeg vil gøre mit allerbedste for at formidle mine intentioner .

 

Så VELKOMMEN .